Microsoft 365 комбинира най-добрите в класа си приложения за продуктивност с интелигентни услуги в облака, които се трансформират според начина, по който работите.

Microsoft 365 събира на едно място най-добрата в класа продуктивност на Office 365 с лесно управление на устройства и защита, за да свързва хора и информация по интелигентен нов начин.

Microsoft 365 разполага с инструментите, които са ви необходими, за да работите по всяко време, навсякъде, на всяко устройство. Той има същите приложения на Office, които използвате от години, но с всички предимства на облака.

Прекарвайте времето си в работа вместо в инсталиране, актуализиране и синхронизиране. Microsoft 365 се грижи за всичко зад кулисите, за да можете да се захванете направо с работа. Microsoft 365 е актуализиран във всеки един момент, така че винаги работите с най-новата версия на Word, Excel, PowerPoint и Outlook.

Приложенията на Microsoft 365 включват интелигентни възможности, които да ви помогнат да спестите време и да получите по-добри резултати. Създавайте съдържание с вградената помощ, проектирайте с увереност и анализирайте данни, за да откриете нови идеи. Независимо дали актуализирате автобиография, създавате презентация, или оценявате бюджета си, интелигентните услуги, като напр. „Researcher“ и „Editor“ в Word, „Designer“ в PowerPoint и интуитивните услуги, ще ви помогнат да създавате съдържание като професионалист.

Microsoft 365 синхронизира имейли, календари и информация за контакти от всички ваши устройства в реално време, така че той е актуален – без значение какво устройство държите в ръце. Планирането е лесно и безпроблемно навсякъде. И ако загубите телефона си, не изпадайте в паника. Можете да изтриете данните в него дистанционно, за да защитите своята лична информация.

Уверено споделяйте файловете си с OneDrive, така че другите хора да имат достъп до тях безпроблемно и сигурно в или извън вашата организация. Проследявайте хронологията на всички дейности, свързани с файловете, за да имат всички актуална информация. Използвайте SharePoint за управление и споделяне на файлове или папки – в рамките на екипни сайтове или интранет сайтове и в цялата ви организация.

Трансформирайте съществуващите процеси с Forms и Flow.

Персонализирайте, разширявайте и създавайте приложения с PowerApps.

Интегрирайте специализираните бизнес приложения чрез Microsoft Teams.

Защита на вашата фирма

Интелигентната защита, проактивно защитава вашите служители, данни и информация за клиентите.

Сигурен достъп до вашето предприятие

Защитете самоличностите и достъпа на потребителите чрез Azure AD и условен достъп.

Защитете своя цифров пейзаж

Защитавайте се срещу и отговаряйте на заплахи с Microsoft Threat Protection.

Защитете своите чувствителни данни

Защитавайте информацията и активите си чрез защита на информацията и Cloud App Security.

Управлявайте и отговаряйте на риска

Интелигентно управлявайте формите си за съгласие и намалете риска чрез вградените решения.