Microsoft Azure

Microsoft Azure е една от най-големите и бързоразвиващи се облачни платформи, предлагаща всичко необходимо , за да може съвременният бизнес да посрещне своите нови предизвикателства. Даващ възможност за сигурен достъп и глобална употреба на многобройни услуги от ИТ индустрията, всичко това е лесно достъпно и изгодно със заплащане само на използваните ресурси.

Ние можем да ви предоставим и съпроводим  в света на облачните услуги и технологии. Заедно ще намали разходите за ИТ инфраструктурата, която използвате и поддържате.

Ние можем да Ви предложим най-подходящите за вашите нужди облачни услуги от Microsoft Azure. Можем да изготвим персонализиран за Вас план и да го превърнем във възможно най-ефективното и изгодно решение. Можем да Ви помогнем да интегрирате облачните услуги във Вашия бизнес и да Ви предоставим пълна поддръжка през целия им жизнен цикъл.

Ще бъдем Вашият консултант за планирането на стратегията, пускането в експлоатация, миграцията на текущо работещи услуги и поддръжката на вече съществуващи такива. Ние ще извървим с Вас целия път на трансформация, за да може Вашата инвестиция да повиши бизнес продуктивността Ви!

1
2
3
4
5
6
7
8
1

Built-in machine learning

2

Advanced data security

3

Flexible migration to the cloud

4

Govern, monitor, and back up your VM environments

5

Enhance security and compliance

6

Choose what to upgrade

7

Scale your application on demand

8

Monitor everything